Broccoli-Spinat suppe med cashewnødder, en vildt sund suppe der smager godt. Vil du gøre det endnu mere grønt så server nybagte boller med avokado til.
Tahin - sesampasta giver suppen en ekstra god smag
3 - 4 personer.
1 spsk olivenolie
1 porre i tynde skiver
2 fed hvidløg knust
1 l kogende vand
1 spsk. grøntsagsboullion
En stor broccoli eller 2 mindre
1 pakke friske baby spinatblade
1 dl. parmasan ost eller vegansk parmasan ost lavet af
cashewnødder...se opskrift her.
2 spsk. tahin pasta
citronsaft
salt og peber
Drys:
2 håndfulde cashewnødder eller saltede peanuts hakket
Tilbehør:
4 boller ristet
2 modne avocadoer, skåret i skiver
Citronsaft, peber, salt.
Skær porren i ringe.
Skær broccioli i små buketter.
Skræl broccoli stænglen og skær den i små stykker.
Varm olien i en gryde.
Tilføj porre og svits porren i 2 minutter.
Tilføj hvidløg og svits det med i et minut.
Kom det kogende vand og boullion i gryden og lad det koge op
sammen med porrer og hvidløg i 3 minutter.
Kom broccoli i gryden og lad det koge med i 3 minutter.
Lad suppen stå og køle lidt af imens du kommer revet
parmasan, spinatblade der er skyllede og tahinpastaen i en blender.
Kryder med salt og peber.
Hæld suppen op i blenderen til paramasan, spinat og tahin.
Hvis al suppen ikke kan være der så blend suppen af flere
omgange.
Kom det hele tilbage i gryden.
Rist bollerne og kom avokadoskiverne på, dryp med citronsaft
og kryder med salt og peber.
Varm suppen op og smag den til med salt, peber og
citronsaft.
Server suppen godt varm og drys de hakkede nødder over
suppen ved servering.
Server bollerne med avokado til suppen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar