Meget sen frokost - så det blev til denne her hurtige ret - da jeg var blevet
sulten.
Hermed til inspiration til en frokostret eller let og meget
hurtig aftensmad
1 stor portion
1 porrer skåret i tynde skiver
¼ blomkål skåret i små stykker
½ tsk. karry
½ tsk. gurkemeje
1 spsk. olivenolie
1 tsk. oregano
chili som du kan lide det, men så lidt at du stadig smager
grøntsagerne
salt - peber
Eventuel 1 - 2 sammenpiskede æg, hvis du ikke er veganer
Et stykke rugbrød eller groft brød ristet
Topping: 1 spsk. Hampefrø øko og 1 stor tomat skåret i både.
Kom olien på panden sammen med oregano, karry og gurkemeje.
Svits krydderierne sammen med porren i 3 minutter.
Skær blomkålen ud og kom den på panden.
Svits det hele i 3 minutter mere og smag retten til med
chili, salt, peber. Eventuelt pisk æggene sammen og kom dem på panden, og svits
det hele under omrøring til æggene er størknet ca. 2 minutter.
Server grøntsagerne på groft ristet rugbrød eller andet
brød.
Drys med hampefrø og server ;-)
Hampefrø - er et ekstra tilskud af protein og fedtsyrer
omega 3,6 og 9
Ingen kommentarer:
Send en kommentar