Meget sundere end købe remoulade. Kan serveres til
fredsfisk som er mandelmels panerede
aubergineskiver stegt på panden ligesom fiskefiletter, eller hvis du spiser
fisk, fiskefrikadeller eller til grøntsagsfrikadeller
2 personer
1½ dl soya yoghurt eller creme fraiche
½ dl. mayonnaise eller soyafløde
1 tsk. sennep
1 tsk. karry
1 tsk. gurkemeje
2 tsk. lys vineddike
salt -peber
Lidt honning eller ahornsirup
1/4 blomkål i små
stykker
2 gulerødder groftrevet
ca. 10 cm frisk agurk hakket fint
evt. 2 spsk. syltede kapers
Rør soya yoghurten med soya fløde, sennep, karry, gurkemeje,
salt, peber. Smag dressingen til med lidt honning.
Hak blomkål og agurk fint.
Riv gulerødderne.
Kom grøntsagerne i en skål, tilsæt eventuelt kapers og vend
dressingen i grøntsagerne.
Lad gerne salaten stå og trække i en halv times tid.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar