Jeg havde en rest kogte ris og frosne pillede grønne
sojabønner også kaldet Edamame bønner i fryseren. Det blev der de her grønne
frikadeller ud af.
Server dem med det du har lyst til at servere frikadeller
sammen med.
ca. 10 stk.
3 dl. bælgede soyabønner
1 stor håndfuld persille
1 fed hvidløg
3 - 4 dl. kogte ris
4 spsk. mel
2 spsk. havregryn
½ tsk. stødt spidskommen
lidt paprika
salt - peber
4 spsk. vand
Giv sojabønnerne et opkog i kogende vand i 2 minutter.
Lad dem dryppe af i en sigte.
Hak sojabønnerne eller kom dem i en foodprocesser sammen med
persillen og hvidløg, og blend det godt.
Tilsæt derefter kogte ris, mel, havregryn, spidskommen, lidt
paprika, salt, peber og vand og blend det.
Form farsen med
hænderne til frikadeller.
Steg dem i 5 minutter på hver side i olie eller fedtstof,
det du foretrækker at bruge.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar