De er lækre ;-)
80 g. smør
100 g. mørk chokolade, grofthakket
4½ dl. mel
1½ dl. rørsukker
½ dl. kakao uden sukker
2 tsk. bagepulver
3 dl kærnemælk - eller rør 1 spsk. citronsaft ud i 3 dl mælk/ soyamælk og lad trække i 5 minutter
1 æg
1 tsk. vanille
Smelt smørret og halvdelen af den hakkede chokolade i et vandbad
over kogende vand – husk at røre lidt i det.
Fjern chokoladeblandingen fra
varmen.
Rør mel, sukker, kakao, vanille og bagepulver sammen i en
skål.
Pisk i en anden skål kærnemælk og æg.
Hæld de
våde ingredienser over i de tørre sammen med den smeltede chokolade og rør det let hurtigt sammen – dejen skal ikke røres med maskine, da det ikke må røres
for meget!
Vend resten af den hakkede chokolade i dejen.
Fordel dejen i muffinsformene.
Bag muffins i cirka 20 minutter ved 180 grader.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar