God postej - du kan erstatte sød kartoffel med andre rodfrugter f.eks. rødbede eller persillerod
Her postejen smurt på rugbrød pyntet med rød peber |
1 postej
1 Løg
2 fed Hvidløg
1 mellemstor sød Kartoffel
½ - 1 stor fennikel
100 g. Mandler eller Hasselnødder
100 g. Røde linser
Lidt speltmel eller mandelmel
Salt og peber
1 tsk. grøntsagsboullion pulver
1 tsk. karry
1 tsk. paprika
Salt - peber - soyasauce
Eventuelt 1 - 2 spsk.
økologiske Chiafrø
Kog linserne i 20 minutter med boullion i vandet.
Hæld
vandet fra linserne.
Blend linser, løg
og hvidløg.
Hak mandlerne.
Riv søde kartoffel groft eller fint efter hvad du
lyster.
Hak fennikel fint.
Bland linser, mandler, karry, paprika, chiafrø,
fennikel og sødkartoffel.
Bland mel i
grøntsagsfarsen.
Smag til med salt,
soyasauce og peber.
Kom grøntsagsfarsen i en smurt form eller ildfast fad.
Bag
Postejen ved 180 grader i 30 - 35 minutter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar