Smager vildt godt, god som forret, frokostret og salat.
3 -4 personer
1 stor peberfrugt skåret i 8 stykker, eller 4 baby
peberfrugter skåret i kvarte uden stilk og kerner.
Saft fra ½ øko appelsin
1 spsk. fintrevet øko appelsinskræl
2 spsk. balsamico eddike
salt - peber
2 avokado skivede, uden skræl og
sten 50 g. mandler hakkede
Kernerne fra ½ granatæble
Dressing:
Saft fra ½ appelsin
Saft fra ½ citron
2 tsk. balsamico eddike
3 spsk. olivenolie
salt- peber
eventuelt 1 tsk.flydende honning
Fennikel og
peberfrugt lægges i ildfast fad og dryppes med appelsinsaft og balsamico.
Bages
i ovnen i 20 minutter ved 180 grader.
Afkøles.
Fennikel og peberfrugt kommes i en skål og blandes med
avokado der er skivede.
Lav dressing ved at piske alle ingredienser og smag
dressingen til.
Vend dressingen med salaten.
Drys med mandler og granatæblekernerne
Server.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar