En æggekage uden mælk eller fløde, også god i madpakker.
4 personer
1 stor broccoli eller tilsvarende mængde grønkål skåret tyndt på langs eller hakket
2½dl.grøntsags bouillon
3 spsk. olivenolie
2 løg, i tynde både
8 æg
80 g. pamesanost fintrevet.
Salt og peber
Kom rodfrugter og kogende bouillon i en større pande.
Lad rodfrugterne småkoge i 10 minutter til de er møre og vandet næsten er kogt væk.
Vend rodfrugterne indimellem under kogningen.
Kom olivenolie, broccoli og løg ned til rodfrugterne.
Kog videre i et minut.
Vend i grøntsagerne, læg låg på og småkog
videre i 3 minutter.
Pisk æg og halvdelen af parmesanosten sammen med salt og
peber.
Hæld æggemassen over grøntsagerne på panden
Steg videre til
æggemassen er let stivnet 1 minut og drys med resten af parmesanosten.
Kom panden under
grill i ovnen i ca. 5 minutter til retten har fået en lysebrun overflade eller steg
videre på komfuret i 5 - 8 minutter under låg.
Server sammen med f.eks.en tomatsalat
Ingen kommentarer:
Send en kommentar