Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

onsdag den 29. juni 2011

Pasta med tomat-valnøddesauce

Valnødder, tomat og pasta sammen - det smager godt ;-)
4.personer
8 modne tomater
2 spsk. olivenolie
2 løg finthakket
2 stilke blegselleri finthakket
2 gulerødder revet
4 spsk. persille hakket
evt. 6 brændenælde topskud hakket
2 spsk. rødvins eller balsamico eddike
1 -2 dl. grøntsagsboullion
100 g. valnødder grofthakkede
500 g. pasta af en slags
eventuelt 8 spsk. revet parmasan til drys
hakket persille til drys

Hak tomaterne i tern. 
Svits løg og bladselleri i olie i et par minutter. 
Tilsæt tomater, gulerod, persille, vineddike, brændenælde og 1 dl. boullion. 
Lad saucen småkoge i 20 minutter. 
Tilsæt undervejs mere boullion hvis retten bliver for tør. 
Smag til med salt og peber.
Rist valnødderne i et par minutter på en tør pande.
Kog pastaen i rigeligt vand med salt. Hæld vandet fra og bland pastaen med tomatsaucen.
Serveres i tallerkener drysset med valnødder, persille og eventuelt revet parmasan

Ingen kommentarer:

Send en kommentar