Når det er en rigtig varm sommerdag, er det virkeligt godt med en kold suppe !
4 personer
175 g. kikærter
2 fed hvidløg
1 salatagurk skåret i mindre stykker
2 spsk. Citronsaft
2 spsk. frisk hakket mynteblade
6 dl. yoghurt naturel
Salt – peber
Pynt: hakket mynteblade og evt. isterninger
Lad kikærterne stå i blød i vand i 8 timer.
Hæld vandet fra og kog dem sammen med nyt vand tilsat hvidløgene i 45 – 50 minutter.
Gem 6 dl. af kogevæsken.
Har du udblødte og kogte kikærter i fryseren som du bruger. Så tilsæt kogt vand og hvidløg til retten i stedet for kogevandet fra ærterne.
Kom kikærterne i en blender, hæld den gemte væske ved og blend.
Kom de øvrige ingredienser i og rør suppen godt.
Smag suppen til og sæt den på køl.
Server suppen pyntet med mynte og isterninger
Ingen kommentarer:
Send en kommentar