Skønt en kold weekend morgen eller sammen med en varm
krydret te senere på dagen.
10 – 12 flade pandebrød.
5 dl mel - jeg bruger fint sigtet speltmel
1 tsk. bagepulver
Et nip salt
1 spsk. kanel
1½ dl rosiner
2½ dl soya yoghurt, anden form for yoghurt eller havre fraiche
1 spsk. olie feks. kokos, oliven, eller rapsolie
lidt vand
Kanelsukker blandet af kokossukker og stødt kanel
Bland mel med bagepulver, salt og kanel i en skål.
Kom rosiner i melet og rør rundt.
Rør derefter yoghurten i, og tilsæt olien.
Ælt dejen og tilsæt lidt vand, så det er en god bolledej.
Form til 10 – 12 boller og lad dem hvile i 20 minutter.
Rul bollerne ud til fladbrød, på et meldrysset bord.
Kom rosiner i melet og rør rundt.
Rør derefter yoghurten i, og tilsæt olien.
Ælt dejen og tilsæt lidt vand, så det er en god bolledej.
Form til 10 – 12 boller og lad dem hvile i 20 minutter.
Rul bollerne ud til fladbrød, på et meldrysset bord.
Bag brødene på en pande ½ minut på hver side.
Brug lidt fedtstof til pandebagningen.
Læg pandebrødene på en tallerken, og drys brødene med kanelsukker.
Læg pandebrødene på en tallerken, og drys brødene med kanelsukker.
Dæk de lune brød med en anden
tallerken eller et viskestykke,
så brødene holder sig lune, og server brødene
varme
Ingen kommentarer:
Send en kommentar