En fast juletradition i min familie med havregrynskugler med smør
- her er den veganske variation med.
ca. 25 stk
125 g havregryn
100 g økologisk smørbar fra Naturli eller smør
125 g. kokossukker (som er noget sundere end rørsukker eller hvidt sukker)
2 - 3 store spsk. kakaopulver uden sukker
2 spsk. færdig lavet kaffe eller kornkaffe
Kokosmel til at trille kuglerne i.
Bland det hele sammen, og tril kugler af massen.
Tril derefter kuglerne i kokosmel.
Opbevar havregrynskuglerne i køleskabet.
Er havregrynskuglerne lavet med smørbar
- så skal der kun tages de kugler ud af køleskabet som der bliver spist - da smørbar hurtigt smelter ved stuetemperatur.
Kan holde sig i køleskabet i ca. 4 - 5 dage.
- her er den veganske variation med.
ca. 25 stk
125 g havregryn
100 g økologisk smørbar fra Naturli eller smør
125 g. kokossukker (som er noget sundere end rørsukker eller hvidt sukker)
2 - 3 store spsk. kakaopulver uden sukker
2 spsk. færdig lavet kaffe eller kornkaffe
Kokosmel til at trille kuglerne i.
Bland det hele sammen, og tril kugler af massen.
Tril derefter kuglerne i kokosmel.
Opbevar havregrynskuglerne i køleskabet.
Er havregrynskuglerne lavet med smørbar
- så skal der kun tages de kugler ud af køleskabet som der bliver spist - da smørbar hurtigt smelter ved stuetemperatur.
Kan holde sig i køleskabet i ca. 4 - 5 dage.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar