Ja det er sandt - der er kogte sorte bønner i disse lækre romkugler :-D
12 - 14 stk.
400 g. kogte sorte bønner evt. en dåse.
1 banan skrællet og moset
1 -2 spsk. Rom, Solbærvin, Cognac eller romessence
3 store spsk. kakaopulver uden sukker
2 spsk. færdiglavet stærk kaffe/ kornkaffe
3 spsk ahornsirup
4 spsk. kokossukker eller rørsukker
2 - 3 spsk kokos eller kokosfibermel
4 spsk. god marmelade
10 spsk. havregryn
2 tsk vanilje
50 g. mørk chokolade hakket
eventuelt 5o g. mandler hakket
eventuelt en lille håndfuld rosiner eller tørrede goji bær
kokos som drys
Blande bønner, banan, spiritus, kakao, kaffe, sirup, sukker, kokosfibermel og marmelade samt havregryn og vanilje, og blend det med en stavblender til en ensartet masse.
kom mere havregryn i, hvis massen er alt for blød.
Kom den hakkede chokolade og eventuelt mandler, rosiner og gojibær i massen og rør rundt
Smag romkugle massen til, så det bliver lige som du vil have det.
Kom romkugle massen i fryser i ½ time.
Form store kugler med en spiseske, og tril dem i kokosmel.
Opbevar romkuglerne i køleskab indtil de skal spises.
De kan holde sig i køleskab op til 5 dage.
Kan fryses.
12 - 14 stk.
400 g. kogte sorte bønner evt. en dåse.
1 banan skrællet og moset
1 -2 spsk. Rom, Solbærvin, Cognac eller romessence
3 store spsk. kakaopulver uden sukker
2 spsk. færdiglavet stærk kaffe/ kornkaffe
3 spsk ahornsirup
4 spsk. kokossukker eller rørsukker
2 - 3 spsk kokos eller kokosfibermel
4 spsk. god marmelade
10 spsk. havregryn
2 tsk vanilje
50 g. mørk chokolade hakket
eventuelt 5o g. mandler hakket
eventuelt en lille håndfuld rosiner eller tørrede goji bær
kokos som drys
Blande bønner, banan, spiritus, kakao, kaffe, sirup, sukker, kokosfibermel og marmelade samt havregryn og vanilje, og blend det med en stavblender til en ensartet masse.
kom mere havregryn i, hvis massen er alt for blød.
Kom den hakkede chokolade og eventuelt mandler, rosiner og gojibær i massen og rør rundt
Smag romkugle massen til, så det bliver lige som du vil have det.
Kom romkugle massen i fryser i ½ time.
Form store kugler med en spiseske, og tril dem i kokosmel.
Opbevar romkuglerne i køleskab indtil de skal spises.
De kan holde sig i køleskab op til 5 dage.
Kan fryses.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar