Lækre morgen pandekager med mange sunde ingredienser
ca. 10 stk.
1 spsk. hørfrø
3 spsk. vand
2½ dl plantemælk
1 spsk æble vineddike
2 spsk. olie
2 spsk. sirup
1 tsk .vanilje
2 dl. havregryn malet fint til mel evt. i blender
2 dl. quinoa mel eller anden mel
1 tsk.. kanel
1 tsk. bagepulver
et nip salt.
fedtstof til stegning af pandekagerne.
Drys:
2 spsk. solsikkefrø
2 spsk. græskarfrø hakkede
2 tsk chia frø
2 tsk birkesfrø
Top: Blåbær, banan i skiver, eller anden frugt i skiver. Sirup/ honning, hakkede mandler eller andre nødder, rå chokolade nibs, eller lidt hakket mørk chokolade, kanel.
Kom hørfrø og vand i en lille kop, bland det og lad det stå i 10 minutter.
Bland plantemælk og æblevindeddike og lad det stå i 10 minutter.
Find de andre ingredienser der skal i dejen imens.
Bland plantemælken blandingen med sirup, olie.
Bland i en anden skål havremel, quinoamel, kanel, vanilje, bagepulver og salt.
Kom de våde ingredienser i de tørre og bland dejen.
Lad dejen stå og samle sig i 5 minutter.
Bland imens solsikkefrø, græskarfrø, chia frø og birkesfrø, og orden frugt og nødder der skal på de færdigbagte pandekager som top
Steg pandekagerne i fedststof på en pande. 2 spsk. dej til hver pandekage. Steg dem ca. 2½ minut på hver side.
Når pandekagerne er færdige, så anret dem i portioner på tallerkener. ca. 2 - 3 pandekager til hver. Drys med frøblandingen. og top op med frugt og mandler/ nødder, chokolade og lidt sirup.
Tips: spiser du æg, kan du komme 2 små æg i dejen i stedet for hørfrø og vand, og du kan bruge dyremælk istedet for plantemælk.
ca. 10 stk.
1 spsk. hørfrø
3 spsk. vand
2½ dl plantemælk
1 spsk æble vineddike
2 spsk. olie
2 spsk. sirup
1 tsk .vanilje
2 dl. havregryn malet fint til mel evt. i blender
2 dl. quinoa mel eller anden mel
1 tsk.. kanel
1 tsk. bagepulver
et nip salt.
fedtstof til stegning af pandekagerne.
Drys:
2 spsk. solsikkefrø
2 spsk. græskarfrø hakkede
2 tsk chia frø
2 tsk birkesfrø
Top: Blåbær, banan i skiver, eller anden frugt i skiver. Sirup/ honning, hakkede mandler eller andre nødder, rå chokolade nibs, eller lidt hakket mørk chokolade, kanel.
Kom hørfrø og vand i en lille kop, bland det og lad det stå i 10 minutter.
Bland plantemælk og æblevindeddike og lad det stå i 10 minutter.
Find de andre ingredienser der skal i dejen imens.
Bland plantemælken blandingen med sirup, olie.
Bland i en anden skål havremel, quinoamel, kanel, vanilje, bagepulver og salt.
Kom de våde ingredienser i de tørre og bland dejen.
Lad dejen stå og samle sig i 5 minutter.
Bland imens solsikkefrø, græskarfrø, chia frø og birkesfrø, og orden frugt og nødder der skal på de færdigbagte pandekager som top
Steg pandekagerne i fedststof på en pande. 2 spsk. dej til hver pandekage. Steg dem ca. 2½ minut på hver side.
Når pandekagerne er færdige, så anret dem i portioner på tallerkener. ca. 2 - 3 pandekager til hver. Drys med frøblandingen. og top op med frugt og mandler/ nødder, chokolade og lidt sirup.
Tips: spiser du æg, kan du komme 2 små æg i dejen i stedet for hørfrø og vand, og du kan bruge dyremælk istedet for plantemælk.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar