Server salaten som frokostret med brød eller som tilbehør
til aftensmaden.
2 personer til frokostsalat, og 3 – 4 personer som tilbehør til aftensmad.
½ stor fennikel i meget tynde skiver
1 moden avocado, skrællet, udstenet og skåret i skiver
½ løg, skrællet og skåret i tynde skiver – kan udelades hvis
børn spiser med.
2 spsk. olivenolie.
2 spsk. lys balsamico eddike
½ spsk. honning eller rørsukker
Lidt salt og frisk kværnet peber
Evt. lidt mynteblade, hvis du har det
Fennikel topbladene hakket som drys
9 hakkede mandler
1 spsk. Chiafrø
Skræl appelsinerne og
skær dem i skiver på tværs.
Læg appelsinskiverne i salat skålen eller på en stor tallerken.
Læg appelsinskiverne i salat skålen eller på en stor tallerken.
Skær fennikel i tynde skiver og halver skiverne.
kom fennikel oven på appelsin skiverne.
kom fennikel oven på appelsin skiverne.
Kom avokado skiver ovenpå og drys med tynde strimler løg.
Pisk olie, eddike, salt, peber, honning sammen, og smag
dressingen til.
Hæld dressingen over salaten.
Hæld dressingen over salaten.
Drys med Chiafrø og hakkede mandler.
Kom de hakkede
fennikel topblade og hakkede mynteblade på salaten til sidst.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar