De er vildt lækre - det er voksenslik :-)
ca. 20 stk
40 g. kakaopulver uden sukker
80 g. mørk chokolade - jeg bruger 70 %
Overtræk:
100 g. mørk chokolade
Pynt:
Jeg har brugt frysetørret granatæble og sukkerhjerter.
Mos bananerne.
Rør kakaopulver i bananerne
Smelt 80 g. chokolade i vandbad og bland det i bananmassen.
Kom banan chokolademassen i køleskabet i mindst ½ time.
Tag bananmasse ud og form med to teskeer kugler, som du
sætter på lidt bagepapir og kommer i fryseren i mindst ½ time.
Smelt resten af chokoladen over vandbad og tag
trøffelkuglerne ud af fryseren. Vend en kugle af gangen i det smeltede
chokolade.
Kom drys på med det samme, at du har sat kuglen tilbage på
bagepapiret, for chokoladen stiver meget hurtigt, når kuglerne er frosne.
Overtræk alle trøffelkuglerne en af gangen med chokolade og
drys.
Kom kuglerne i en lille beholder og kom dem i køleskabet til
når de skal spises.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar