En af mine yndlings salater.
Du kan udelade oliven hvis du ikke er olivenelsker, rødbedesalaten smager også helt fint uden :-)
Du kan udelade oliven hvis du ikke er olivenelsker, rødbedesalaten smager også helt fint uden :-)
4 personer
3 forårsløg eller en porre fint skåret
2 håndfulde strimlede eller små salatblade
20 oliven
Dressing:
2 spsk. olivenolie
1 spsk. balsamico eddike
Salt – peber
1 fed hvidløg knust
½ tsk. rørsukker
Pisk dressingen sammen.
Skyl rødbederne og kog dem i saltet vand i ca 30 minutter.
Hæld vandet fra og skyld rødbederne med koldt vand, så kan skrællen gnides af.
Del rødbederne i kvarte eller både alt efter størrelsen og vend dem i dressingen.
Læg salaten på et fad og kom rødbederne ovenpå.
Pynt med oliven og forårsløg.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar