Varm sandwich - som kan varieres alt efter hvilke grøntsager du har.
4 personer.
200 g grønkål- eller anden kålblade uden ribber i tynde
skiver
Salt - peber
150 g champignon
finthakket
1 løg, i tynde skiver
1/2 brød, skåret i sandwich tykke skiver
3 æg
3½ dl. mælk/ soyamælk
100g. revet ost.
Smør et firkantet
ovnfast fad eller brødform med olie, eller beklæd den med bagepapir.
Svits grønkål og løg i 2 - 3 minutter i olivenolien
Tilsæt champignon, rør godt rundt og kom
salt og peber i retten og svits i 3 minutter.
Pisk mælk og æg sammen. .
Kom 1/3 del af brødet i bunden af formen.
Kom halvdelen af
grønkål og champignon ovenpå.
Drys med
1/3 del af den revne ost.
Kom 1/3 af brødet ovenpå osten.
Kom resten af
grøntsagerne ovenpå brødet .
Derefter 1/3 af osten ovenpå grøntsagerne.
Kom derefter resten af brødet ovenpå osten
Hæld ægge-mælkeblandingen ud over brødet.
Drys med resten af osten.
Lad grøntsagerne og
brød stå i et kvarter, så det opsuger mælk og æg.
Dæk formen med folie.
Bag retten ½ time i 180
grader varm ovn.
Fjern folien og bag yderligere retten i 20 - 25 minutter.
Pynt med tomater og server.
Variation: Kom skivede tomater og et drys oregano oven på de
to lag grøntsager i formen inden retten bages.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar