Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

mandag den 25. marts 2013

Blomkål-Bønne smørepålæg og dip

Eller brug den fortyndet med lidt vand, som dressing til en grøn salat
1/4 stort blomkål ca.200 g
1 lille fed hvidløg hakket
100 g. hvide bønner, iblødsat  i 8 timer og kogt i frisk vand 30 - 40 minutter
1 spsk. tahin sesampasta
1 spsk. olivenolie
2 - 3 tsk. citronsaft
½ tsk. frisk timian
evt. ½ tsk. hakket frisk rosmarin
8 mandler hakkede
En håndfuld persille
salt - peber
evt. topping:  friske krydderurter

Damp blomkål i buketter i 3 minutter og skyl med koldt vand og kom blomkålen i en sigte til afdrypning.
Du kan også bruge en rest kogt blomkål. 
Kom blomkål, hvidløg, tahin, olie, citronsaft, rosmarin, timian, persille og mandler i en blender. 
Smag til med salt, peber og citron.
Smagen vil udvikle sig hvis blomkålsdippen står et par timer inden brug. Opbevares i køleskab. 
Her serveret på rugbrød med purløg og tomat både

Ingen kommentarer:

Send en kommentar