onsdag den 8. august 2012

Fersken Trifli


En meget nem opskrift – når du vil lave en hurtig dessert eller får gæster til kaffe 
Ca. 4 - 6 personer

En rouladekage kun med hindbær fyld.
5 -6  friske fersken eller nektariner
4 -6 spsk. koncenteret hyldeblomstsaft , cognac eller likør
2 dl. piskefløde
2 dl. creme fraiche eller mascarpone ost
Pynt: 
Kronbladene fra 4 - 5 morgenfrue blomster eller  12 hakkede mynteblade
50 g. mandler hakkede

Skær rouladen i skiver og læg dem i en skål. 
Pres rouladeskiverne lidt sammen. 
Dryp hyldeblomstsaften, cognac eller likør over rouladeskiverne. 
Skær fersken ud i tynde både og læg dem over rouladeskiverne. 
Pisk fløden til flødeskum. 
Pisk creme fraiche eller mascarponeosten i flødeskummet. 
Fordel fløde cremen over frugten. 
Sæt desserten i køleskabet – gerne et par timer, så smagen sætter sig. 
Lige inden servering pynt med blomsterbladene og de hakkede mandler.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar