Hver dags Vegetarmad.                                                Grøntsagsmad, Brød og Kager

torsdag den 27. februar 2020

Rodfrugt mos med stegte løg og rødbeder

›
Godt som tilbehør eller bare som en ret i sig selv. Alle rodfrugter kan bruges Her har jeg brugt kartofler, persillerod og pastinak...

Sortbønne Bøf

›
De er gode bare som bøf med tilbehør, og på rugbrød, samt i en burger. 6 stk. Sorte bønner udblødte og kogte ca 230 g. eller fra en d...
lørdag den 8. februar 2020

Lækker Boller med rosiner og chokolade

›
Boller med rigtig god smag og ekstra godt fyld – rigtig fine til fødselsdag. 12 stk. 1/3 pakke gær 1 dl. appelsinsaft eller citro...

Kikærtetærte uden mel

›
Tærte uden mel sødet med æble og dadler. en lille tærte ca. 200g – 250 g kikærter udblødte og kogte 5 store dadler udblødte i ½ tim...
1 kommentar:
fredag den 7. februar 2020

Citronpasta med broccoli

›
Min version af Citronpasta :-D pr. person; 125 - 150 g pasta spagetti salt skal og saft fra en citron 4 - 6 spsk, fintrevet parmasa...
torsdag den 23. januar 2020

Min Curry

›
Min bedste Curry ret - bruger den tit til fester som aftensmad / natmad. Kan laves som hverdagsmad eller som festmad med masser af tilb...
tirsdag den 21. januar 2020

Krydrede sorte bønner med ris.

›
Meget lækker og dejligt krydret bønneret 2 personer. Ca. 250 g udblødte og kogte sorte bønne eller en dåse sorte bønner 2 spsk. oli...
søndag den 19. januar 2020

Brød med marcipan-frugt fyld.

›
Til en særlig anledning f.eks. fødselsdag eller weekend. Jeg havde lige noget hjemmelavet marcipan i fryseren fra jul og nytår :-) 1 mind...
fredag den 17. januar 2020

Dadel havregryns kugler

›
Vildt lækre og uden sukker. :-) Ca. 10 stk. store. 8 dadler Medjool eller 12 mindre dadler. 30 g. kokos 40 g. mandler hakkede ...
tirsdag den 31. december 2019

Kartoffelsalat med linser og grønt

›
God kartoffelsalat som tilbehør til den varme mad eller som frokostret. 4 personer 750 g kartofler små halverede 200 g kogte små ...
mandag den 30. december 2019

Mandel Champignon Postej

›
Lækkert pålæg, nemt at lave. en portion 200 - 250 g champignon 1 stort løg 6 fed hvidløg 4 spsk. olivenolie 100 g mandler hakket f...
lørdag den 28. december 2019

Mandarin gulerods salat med kikærter og granatæble

›
Godt som frokostsalat med brød, eller som tilbehør til det varme mad. 2 – 3 personer 3 mandariner   - det kan også være 2 store appel...

Julekrydrede boller med risengrød

›
Har du en rest risengrød, så bag disse boller. Lækre krydrede boller, der også kan bages med plantemælk og yoghurt i stedet for risengr...
fredag den 27. december 2019

Bagt Tomat-Peber Suppe

›
Oven på al julemaden, er det godt med en tomatsuppe. Det giver en meget dybere og bedre smag at bage tomater og peberfrugt, istedet for at...
torsdag den 26. december 2019

Risengrøds klatkager

›
Har du en rest risengrød fra julen så kan du bruge noget af den, til klatkager. 1 dl = 4 klatkager Bland den kolde risengrød med 1  stor...
tirsdag den 24. december 2019

Norske Juleklejner

›
Julekager der ikke er sunde men utroligt lækre :-) ca. 20 store. 1½ dl. plantemælk eller mælk 50 g. gær 100 g. smørbar i blok elle...
søndag den 22. december 2019

Havregrynskugler

›
Havregrynskugler er jul i min familie, de skal være der :-) Små børn kan sagtens være med til at lave dem. Ca. 30 stk. 125 g finvalsed...

Jule Krydderikage

›
Som jeg har lavet til jul hver år de sidste 40 år, og for mig er denne kage blevet en del af julen ;-) En julekage med masser af krydde...
lørdag den 21. december 2019

Bagt Blomkål med krydderier, tomat og kikærter

›
En krydret grøntsagsret der smager virkeligt godt. Det at blomkålen bliver bagt før den kommer i gryderetten, giver en helt særlig fin sma...

Restemad: Pandekager med kogt quinoa

›
Har du en rest quinoa der er kogt, så er det genialt at komme i pandekagedejen. Det gør pandekagerne sundere, de smager godt, og du skal i...
fredag den 20. december 2019

Rodfrugt Hummus

›
Her har jeg brugt gulerødder - det kan også være rødbede og pastinak, samt græskar. 4 gulerødder hakket i små tern. Eller tilsvarende...
onsdag den 18. december 2019

Linser med sødkartoffel og selleri

›
Dejlig sammenkogt linseret, der kan kombineres med ris, pasta eller quinoa. 2 personer 1 løg - hakket i små tern 1 fed hvidløg - mast 2...
tirsdag den 17. december 2019

Rødkålssalat med mandariner og æble.

›
Dejligt tilbehør til al vintermad. en stor skål salat. 4 mandariner 1/4 rødkål hakket fint. 1 mindre rødløg hakket fint 4 blade grøn...

Chokolade Hummus

›
Der sukker i, men det er meget sundere end f.eks. Nutella 😉 et mindre glas 3 dl kogte kikærter / eller en dåse kogte kikærter. 4...
›
Start
Vis internetversion

Om mig

Mit billede
Lue
Jeg er en mangeårig, holistisk, urtemistisk, spirituel, økofreakende, kærlig, samfundsorinteret, viis, clairvoyant, grøntspisende, vegansk,, blomsterplantende, modig, chokoladenydende, nyprøvende, salathakkende, og mangebørnebørnsindehavende, jubeloptimistisk, bogskrivende, nysgerrig, erfaringsopsamlende, kærlighedselskende, historiefortællende, uperfekt, livsnydende kvinde med erfaringer, glædestips og bekendelser. Jeg bor i Slagelse midt i byen, når det bliver for meget, går jeg hen til min dejlige kolonihave en km. væk. Jeg arbejder som Life story Teller, psykoterapeut og Coach, Med tidligere liv, Døden, Efterlivet og Nulivet. Arbejdet jeg har og de daglige tekster på Facebook og Instagram jeg skriver, er fordi jeg ikke kan lade være ;-) Det kræver selvfølgelig undervejs fuld opmærksomhed og sin kvinde! Facebook: Life Story Teller Maloue Muntthe Instagram: life_storyteller_maloue Instagram:: maloue_muntthe
Vis hele min profil
Leveret af Blogger.