søndag den 28. oktober 2012

Omelet med tomat og peberfrugt

Lækkert og nemt som morgenmad 
eller frokost ;-)

1 person
Omelet:
2æg
2 spsk. vand
Salt – peber
1 tsk. smør
Tomat-peberfrugtsauce:
3 tomater – groft hakkede
1 stor gul peberfrugt skåret i tern
1/2 løg groft hakket
1 spsk.olivenolie
salt, peber,
chili
Et nip rørsukker
Frisk basilikum

Omelet: pisk æg, vand , salt og peber sammen – Smelt smørret på panden og hæld æggemassen på. 
Steg omeletten i 5 minutter ved middel varme, vend den eventuelt ved hjælp af en stor tallerken, og steg den et minut på den anden side.
Fyld: Svits løg i olien 1 minut. 
Tilsæt peberfrugt og tomater, og steg dem med i 3 minutter. 
Smag tilmed salt, peber, sukker og chili. 
Varm grøntsags saucen op i et minut eller to,
Drys med masser af frisk basilikum
Server omeletten foldet halvt over tomat-grøntsags saucen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar