mandag den 20. august 2012

Svampe med Pasta og Flødeostesauce


Lækker svamperet ;-)
2 personer
Pasta 200 g.
2 spsk. olivenolie
200 g. svampe eller champignon
1 løg
2 fed hvidløg
salt – peber
lidt citronsaft
3 spsk. flødeost
2 -3 spsk. sesamfrø
Topping:
4 spsk. revet parmasan ost
En lille håndfuld hakket frisk basilikum, persille eller purløg

Kog pastaen i kogende vand med lidt salt, så længe som der står på pakken. Hak løget og hvidløg og svits det i olie i 2 minutter. 
Hak svampene groft og kom dem i gryden til løgene. 
Svits retten i ca. 4 minutter. 
Tilsæt flødeosten og svits retten i et par minutter. 
Smag til med salt – peber og citronsaft. 
Rist sesamfrøene på en tør pande i et par minutter. 
Anret den kogte pasta på tallerkener. 
Kom svampesaucen over. 
Drys med sesamfrøene. 
Kom frisk revet parmasanost ovenpå. 
Drys med krydderurterne. 
Server ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar