onsdag den 18. juli 2012

Rødbede-quinoa frikadeller


Har du en rest kogt Quinoa fra dagen i forvejen så brug den til disse rødbedefrikadeller
4 personer
1½ dl. quinoa kogt
2 store rødbeder groft revet
2 løg hakket
2 fed hvidløg knust
1 dl. grahamsspeltmel eller grahamsmel
2 tsk karry
½ tsk paprika
1 tsk salt
2 æg
2 spsk. citronsaft

Kog quinoaen efter at den er blevet skyllet grundigt, så bitterstofferne er skyllet ud. 
Kog Quinoaen i rigeligt vand med lidt salt i ca. 20 minutter. 
Hæld overskydende vand fra i en sigte. 
Bland den kogte quinoa med resten af ingredienserne til en grøntsagsfars og lad den lige stå og trække i ½ time.  
Form frikadellerne med en spiseske og steg dem på panden i ca. 4 minutter på hver side. 
Server...Frikadellerne er også gode som pålæg på rugbrød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar