fredag den 17. februar 2012

Små Pandekager med frugt og bær

Små tykke pandekager sødet med frisk frugt til morgen fødselsdag eller som weekend lækkeri
Pandekager med frugtfyld og et lille drys florsukker
ca. 18stk.
200 g. hvede eller speltmel
lidt salt
2 spsk. sukker
2 tsk. bagepulver
3 dl. kærnemælk
½ dl. vand.
2 æg
Bananskiver, små æblestykker eller blåbær, hindbær, jordbær evt. optøet fra frost.

Rør mel, salt, sukker og bagepulver sammen. 
Pisk kærnemælk, vand og æg i dejen. 
Steg de små pandekager med smør, 3 ad gangen på panden. 
Brug ca. 1½ spsk. dej pr. stk. 
Efter 2 minutter og inden pandekagerne vendes, kommer du frugt på hver pandekage. 
Vend pandekagerne og bag dem færdig på ca. 2 minutter.
Server pandekagerne som de er - eventuelt med et lille drys flormelis ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar