fredag den 23. december 2011

Marinerede Rødbeder

Godt tilbehør.
4 pers.
500 g rødbeder
Ca. en liter vand
salt
Marinade:
2 spsk. balsamicoeddike
1 spsk. honning eller rørsukker
2 fed hvidløg knust
Saft fra ½  citron
4 spsk. olivenolie
salt - peber
persille hakket

Kog rødbederne møre i  kogende vand med lidt salt i ca. 40 minutter. 
Læg rødbederne i koldt vand og smut skrællerne af dem. 
Skær de lune rødbeder i skiver eller tern.  
 Rør marinaden sammen, smag den til og vend den i de lune rødbeder.   
Drys det hakkede persille over og vend det i rødbederne. 
Lad retten stå mindst ½ time, så rødbederne når at tage smag af marinaden.
Kan serveres til al julemaden. Smager også godt drysset med revet citronskal eller fetaost

Ingen kommentarer:

Send en kommentar