tirsdag den 27. december 2011

Champignon – Linse Suppe

En dejlig suppe :-)
4 personer
250 g. champignon skåret i skiver
1lille løg hakket
2 spsk. olie
1 liter grøntsagsboullion
80 g. linser
2 laurbærblade
2 fed hvidløg hakkede
2 store gulerødder eller persillerødder groftrevet
6 spsk.fløde / sojafløde
2- 3 spsk. citronsaft
lidt cayennepeber
lidt vanille
soya sauce
peber
en håndfuld persille hakket

Svits løg og champignon i olien i et par minutter. 
Tilsæt boullion, linser, laurbærblade, og hvidløg. 
Lad suppen småkoge i 20 minutter. 
Tilsæt gulerødder, piskefløde og vanille. 
Lad suppen koge videre i 10 minutter.  
Smag suppen til med cayennepeber, soya, citron og peber. 
Server med persilledrys på suppen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar