torsdag den 10. november 2011

Peberfrugtsalat med æg

Smager godt :-)
4 personer
4 røde peberfrugter
2 spsk citronsaft
3 spsk. olivenolie
salt – peber
4 modne tomater i skiver
1 lille rødløg eller almindeligt løg i skiver
3 hårdkogte æg skåret i både
2 tsk. kapers
persille til pynt

Læg peberfrugterne på en plade eller i ovnfast fad og grill dem i ovnen til de er sorte i skrællen og får store blærer. 
Vend dem undervejs. 
De skal grilles ca. 20 minutter. 
Lad peberfrugterne køle af og evt. saft derfra komme i en lille skål, imens skindet pilles af. 
Skær peberfrugterne i strimler. 
Pisk citronsaft, olie, salt, peber og saft fra peberfrugterne sammen. Peberfrugterne blandes med tomater, løg, æg, kapers. 
Dressingen hældes over. 
Pynt med persille.
Server retten til frokost eller f.eks uden æg til Linsefrikadeller med peanuts ( se opskrift)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar