søndag den 24. juli 2011

Råstegt kartoffel-fennikel pandekage med flødeostespinat

Dejligt ;-) - også en god frokostret.
4 personer
¾ kg. kartofler revet groft
200 g. fennikel skåret i små stykker
1 stort løg eller 4 forårsløg skåret i små stykker
½ tsk. salt – peber
1 spsk. olie og en spsk. smør til stegning
600 g. frossen spinat eller 400 g. frisk spinat
1 tsk. maizenamel
1 dl. mælk
100 g. flødeost
¼ tsk. revet muskatød
½ tsk. salt og lidt peber

Kartoffel, selleri, løg blandes med salt og peber. 
Olie og smør varmes på panden og kartoffelmassen kommes på panden og steger i 10 minutter. 
Pandekagen vendes om  vha. et grydelåg og pandekagen glides tilbage på panden og steger 10 minutter på den anden side.
Spinat dampes i 4 – 5 minutter. 
Maizenamel udrøres i mælken og røres i. 
Flødeosten røres i og koges med i 2 – 3 minutter. 
Smag til med muskatnød, salt og peber. 
Server.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar