lørdag den 23. juli 2011

Grøntsagsmuffins med majs og purløg

De er så gode til supper eller med i madpakken eller som et mellemmåltid :-)
Ca. 12 stk. små
- her bagt i hjerteforme
1½ dl purløg eller forårsløg eller porre udskåret i ringe
salt – peber
2½ dl. yoghurt, skyr eller creme fraiche
1 spsk. olivenolie
3 æg
1½ dl. boghvedemel, quinoamel, speltmel eller durummel
1½ dl. speltmel eller hvedemel
½ tsk. bagepulver
200 g. majskerner eller grønne ærter

Bland mel, bagepulver og salt – peber i en skål. 
Pisk æg og yoghurt i en anden skål. 
Bland mel og æggemassen. 
Vend grøntsagerne i dejen og kom dejen i 12 muffinsforme.
Bag muffins ca. 25 minutter ved 180 grader

Ingen kommentarer:

Send en kommentar