torsdag den 26. maj 2011

Tomatsuppe med feta


4 personer
4 fed hvidløg hakket fint
1 stort løg hakket
2 dåser hakkede tomater
1 spsk. olivenolie
2 - 3 dl. grøntsagsboullion
3 spsk. oregano
¼ tsk. cayennepeber
2 laurbærblade
100g. økologiske røde linser
Salt, peber
1½ dl. piskefløde
Persille hakket 
feta i tern

Hvidløg og løg svitses i olie. 
Tilsæt tomater, boullion, oregano, salt, peber, cayenne og skyllede linser. Lad suppen simre under låg ½ time. 
Tilsæt fløden. Smag til.
Server med masser af hakket persille og feta eller 
100 g.hakket oliven,  100 g. smuldret feta og  5 spsk. hakket persille blandet sammen
En suppe vi alle herhjemme holder meget af og fetaen giver lige prikken over i- et!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar