fredag den 27. maj 2011

Champignon - Løg Tærte med kartoffelbund

En anden måde at lave tærtebund på og så et dejligt fyld :-)
4 personer
Bund;
300 g. grahams speltmel eller grahamsmel
200 g. kogte kartofler, groftrevet
200 g. plantemargarine
Fyld;
5 løg
300 g champignon
olivenolie
2½ dl fløde 13 eller piskefløde
2 dl. yogurth  naturel  eller creme fraiche
3 æg
3 tsk. kartoffelmel
Salt, peber
1 tsk. paprika.

Dejen røres sammen og stilles til afkøling. 
Løg og champignon hakkes og brunes på en pande med lidt olivenolie. 
Fløde, yogurth, salt, peber, paprika, æg, kartoffelmel røres sammen. 
Tærtebunden forbages i 10 minutter og fyldes med løg og champignon.  
Fløde-yogurten hældes over. 
Tærten bages i 25 minutter ved 200 grader.
Champignon og løg sammen smager bare godt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar