mandag den 9. maj 2011

Ris Salat


Har du en rest ris - så lav f.eks en ris salat :-)
3 dl. paraboiled  øko Ris
1 tsk. gurkemeje
4 tomater
200 g. ærter
200 g. majs
1 dl. jordnødder eller andre nødder
Dressing;
½ spsk. balsamicoeddike
3 spsk. vand
4 spsk. olivenolie
½ tsk. honning eller akaciehonning
2 fed knust hvidløg
Lidt paprika
1spsk. frisk hakket basilikum
Salt – peber
frisk dild eller basilikum til pynt

Kog risene med gurkemeje eller tag en rest kogte ris, fra dagen i forvejen og vend sammen med gurkemejen. 
Rør dressingen sammen og hæld over risene. 
Skær tomater i smalle både og bland dem i risene sammen med ærter, majs og nødder. 
Pynt med hakket grønt .

1 kommentar:

  1. Uhmm, er vild med rissalater, som jeg bare laver alt for sjældent :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet