mandag den 11. marts 2013

Muffins med jordnødder og mørk chokolade

Er du vild med jordnødder og mørk chokolade er disse Muffins lige sagen ;-)
12 store muffins.

250 g. hvede - spelt eller Jytte mel
2 tsk. bagepulver
80 g. rørsukker
200 g. mørk chokolade
1 æg
200 g. grov jordnøddesmør
2 spsk. marmelade jordbær, eller hindbær
60 g. smør smeltet
2½ dl. mælk, soya eller rismælk
Pynt lidt flormelis

Mel, bagepulver, hakket chokolade og sukker blandes i en skål. 
Smørret smeltes i en gryde og jordnøddesmørret hældes ned i den varme smør og røres sammen i gryden. 
Slå æg ud i midten af melblandingen og kom marmeladen, smør / jordnøddemassen og mælken i. 
Rør melblandingen let sammen med resten, så dejen kun lige er blandet. 
Kom dejen i smurte muffinsforme.
 Bag kagerne i 20 - 25 minutter ved 180 grader - stik i kagerne med en strikkepind og se om der hænger dej ved. Kagerne er færdig når der ikke hænger dej ved. 
Lad kagerne afkøle og pynt med sigtet flormelis

Ingen kommentarer:

Send en kommentar