søndag den 17. marts 2013

Kikærter og Edamade bønne salat

Lækker ny måde at få kikærter og edamame bønner på ;-)
2 - 4 personer

200 g. kikærter udblødte og kogte eller en dåse øko Kikærter
4 dl frosne Edamame bønner
1 spsk. olivenolie
2 tsk. æblecider eddike
5 tsk. muscovadosukker eller rørsukker
3 spsk. citronsaft
2 tsk. Tahin sesampasta
1/2 teskefuld spidskommen
4 tsk. soya sauce
1 håndfuld persille finthakket

Skyl kikærterne i vand og lad dem dryppe af. 
Varm olien på en pande. 
Vend kikærter med sukker og eddike og steg dem i 5 - 6 minutter på panden til de dufter og er lidt brune.
Hæld kikærterne af panden og hold dem varme. 
Kom Edamame bønnerne i kogende vand - tag dem op og afskal dem. 
Steg bønnerne i ca. 5 minutter på den samme pande som du stegte kikærterne på.  
Pisk sesampasta, citronsaft, spidskommen og soyasauce sammen til en dressing. 
Vend bønner og kikærter sammen med dressingen og den hakkede persille i en skål. 
Smag salaten til.  
Servere salaten gerne varm. 
Salaten kan sagtens spises kold dagen efter. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar