fredag den 23. november 2012

Kålsalat med appelsinæbler og granatæblekerner

Æblerne der har ligget i frisk appelsinsaft smager super godt i denne salat og som sundt snack ;-)
4 personer
1½ - 2 æbler skåret i smalle både med skræl
saften fra en friskpresset stor appelsin
30 g. valnødder eller mandler / nødder- grofthakkede
1 granatæble- kernerne og saften derfra
1/3 spidskål skåret i strimler eller brug ca. samme mængde hakket grønkål eller hvid- eller rødkål
En stor håndfuld Rucola eller små salatblade
Dressing:
4 spsk. af appelsinsaften
2 spsk olivenolie
salt – peber

Lad de tyndt skårne æblebåde ligge og trække i appelsinsaften i mindst ½ time. 
Hak spidskål og bland det med salatbladene. 
Drys de hakkede valnødder over. 
Bland salaten med de afdryppede æblebåde. 
Skær granatæblet over, og ryst kerner og saft ud over salaten. 
Pisk dressingen sammen og smag den til. 
Hæld dressingen over salaten. 
Server ;-)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar