torsdag den 20. september 2012

Små Nøddeskorper.


Til at have i kagedåsen til en kop te eller kaffe.
Ca. 60 stk.
100 g. hasselnødder
300 g. speltmel eller hvedemel
100 g. smør
1 tsk. bagepulver
½ tsk salt
100 g.rørsukke
2 æg

Rist nødderne på en tør pande i 5 minutter eller i ovnen i 10 minutter. 
Nulder den mørke hinde af nødderne i et viskestykker. 
Hak nødderne fint. 
Tag hakkede nødder fra til drys.
Bland mel, bagepulver  og nødder. 
Smuldre smørret i melblandingen. 
Kom salt, sukker og æg i dejen og saml dejen. 
Rul dejen ud til 2 stænger ca. 25cm lange og kom dem på en bageplade. 
Drys dem med resten af nødderne. 
Bag nøddeskorpe-stængerne ved 180 grader ca. 15 minutter. 
Tag pladerne ud af ovnen, køl stængerne lidt af og skær dem i tykke skiver. Sæt skorperne i ovnen igen og bag dem i 10 minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar