onsdag den 2. maj 2012

Bagte kartofler med krydderier

Et godt tilbehør eller frokostret
2 personer
2 bagekartofler
1 tsk.olivenolie
1 løg hakket
1 – 1½ cm frisk ingefærrod fintrevet
1½ tsk. spidskommen stødt
1½ tsk. stødt koriander
1 tsk. gurkemeje
2 dl. yoghurt naturel,  skyr eller creme fraiche
persille til drys
Prik kartoflerne med en gaffel og bag dem i ovnen ca. 50 minutter ved 180 grader eller til de er gennembagte. 
Skær kartoflerne over på langs. 
Tag det bagte kartoffelindhold ud ,så skallen er tilbage, og læg indholdet i en skål.  
Svits løget i olien i 2 minutter. 
Tilsæt ingefær, spidskommen, koriander og gurkemeje til løget og svits det med under svag varme i to minutter.  
Kom kartoffelindholdet på panden. 
Rør så kartoflerne bliver blandet med løg og krydderier i 2 minutter. 
Kom kartoffelblandingen tilbage i kartoffelskallerne.
Pynt med persille og server yoghurten til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar