lørdag den 10. marts 2012

Rødbedesalat med peberrod og løg

Jeg elsker rødbede sammen med peberrod! 
Kan du ikke lide peberrod, så smag salaten til med lidt chili frisk eller tørret.
3 – 4 personer
300 g. rødbeder skrællet og skåret i tynde skiver eller stave
1 løg skåret i tynde både
2 håndfulde små blandede salatblade eller 1/3 spidskål strimlet
3 spsk. revet peberrod
Dressing:
2 spsk. honning eller akaciehonning
3 spsk. æbleeddike eller anden vineddike
3 spsk.olivenolie
salt – peber
4 spsk. græskarkerner eller solsikkekerner

Rødbeder, løg, salat og peberrod blandes i en skål.
Honning, eddike, olie, salt og peber piskes sammen og vendes i salaten .
Drys med græskarkerner
Server ;-)

Når det bliver sommer, og du kan få friske rødbedeblade, eventuelt ved at du har rødbederne i egen have, så kom dem i salaten sammen med salatbladene.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar