søndag den 5. februar 2012

Jordbær- marcipan kage med mandler og creme fraiche

Super dejlig sød, knasende dessert kage .
5 -6 personer
Dej:
100 g. rørsukker
150 g. hvede eller speltmel
150 g. smør
100 g. groftrevet marcipan
50 g. havregryn
Fyld:
500 g. frosne jordbær
2 æbler eller pærer, skåret i tynde både
2 spsk. kartoffelmel
100 g. rørsukker
Topping:
100 g. mandler hakkede
½ l. creme fraiche






Smulder eller blend sukker, mel, smør, marcipan og havregryn sammen. 
Kom de frosne bær og skivede æbler i et ildfast fad. 
Rør kartoffelmel og sukker sammen og bland det med bær og æbler. 
Smulder dejen over bær og frugt. 
Drys til sidst de hakkede mandler over dejen. 
Bag kagen i 35 - 40 minutter ved 180 grader. 
Server kagedesserten med creme fraiche til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar