mandag den 16. januar 2012

Rosenkål med druer og hasselnødder

En dejlig måde at spise rosenkål på. Når jeg gør det, bruger jeg denne salat i stedet for ris eller kartofler – da nødderne mætter meget og salaten smager så godt.
4 personer


300 g. rosenkål halverede
50 g. smør
2 tsk. tacos krydderiblanding eller 1 tsk. oregano og 1 tsk. paprika.
300 g. vindruer halverede
100 g. hasselnøddersaft fra ½ citron
salt –peber

Kom nødderne på panden og tørsteg dem i 2-3 minutter. Det fremhæver nøddesmagern. 
Nulder det nøddeskal der kan komme af nødderne i et viskestykke. Sæt nødderne til side.
Smelt smøret på en pande og svits rosenkålene i 2 minutter i smørret. 
Tilsæt krydderiblandingen og svits i et par minutter mere. 
Kom druerne på panden til kålen og svits blandingen i et par minutter. 
Tilsæt nødderne og citronsaften.  
Varm nødderne op sammen med resten af salaten og smag til med salt og peber.
Server :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar