lørdag den 26. november 2011

Gulerod-nøddesuppe med chili

Dejlig suppe!
5 -6 personer
500 g. gulerødder hakkede
1 stort løg hakket
1 æble hakket
2 spsk. olivenolie
1 liter grøntsagsboullion
50 g. hasselnødder hakkede
salt – peber
½ tsk revet muskatnød
1 - 2 spsk. citronsaft
4 – 6 tsk . sød chilisauce eller ½ tsk. tørret chili... eller så meget som du lyster
Tilbehør: ristet rugbrød

Grøntsager og æble svitses i olien i 4 – 5 minutter. 
Tilsæt nødder og grøntsagsboullion. 
Bring suppen i kog, skru ned og lad suppen simrer i 15 – 20 minutter. 
Blend suppen. 
Varm suppen op og smag den til med citronsaft, salt, peber og chili eller server chilisaucen til. 
Server ristede rugbrødsskiver til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar