mandag den 21. november 2011

Grønkålssalat med æble, nødder og dadler

En god vintersalat :-)
4 personer
100 - 150 g. grønkålsblade
50 g. hasselnødder
2 sprøde æbler
6 dadler eller ½ håndfuld rosiner eller tørrede tranebær
Dressing:
salt – peber
1 spsk. balsamico eddike
1 spsk. koncentreret ribssaft eller anden saft
2 spsk.olivenolie

Skyl grønkålsbladene grundigt og skær stokken/ stilken væk. 
Fin hak bladene.  
 Skær nødderne i flager og gem lidt til pynt. 
Fjern kernerne og stilk fra æblerne og skær dem i tynde både. 
Kom grønkål, æbler og nødder i en skål. 
Hak dadlerne og kom dem i skålen også. 
Pisk dressingen sammen og hæld den over salaten og bland den godt.
Server....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar