søndag den 30. oktober 2011

Bagt Hokkaido græskar med appelsin.

Et godt tilbehør til mange andre retter. Den syrlige appelsin er god til den søde græskar.
4 personer
1 lille hokkaido ( orange græskar)ca. 1 kg.
3 kartofler
2 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg
2 tsk. karry
salt – peber
Dressing:
1 spsk. honning eller akacie honning
saft og revet skal af 1 økologisk appelsin eller citron
½ spsk. olivenolie
2 spsk. hakket persille
1 spsk. timian
sprøde salatblade evt. rucola


Flæk Hokkaidoen og skrab kernerne ud. 
Skær skrælle af og skær græskarkødet i mindre tern. 
Skræl kartoflerne og skær dem i tern. 
Bland græskar og kartoffel med hvidløg, olie, karry, salt og peber. 
Kom græskarblandingen i et ovnfastfad der er foret med bagepapir. 
Bag retten ved 180 grader i 35 minutter. 
Pisk dressingen sammen. 
Vend dressingen i græskarblandingen og anret græskarblandingen ovenpå salatbladene i et fad.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar