onsdag den 21. september 2011

Æbleklatkager

De er bare SÅ gode! – og hurtige at lave.
ca. 12 stk.
2 – 3 æbler
100 g. spelt eller hvedemel
2 -3 spsk. rørsukker - alt efter hvor søde æblerne er
1 tsk. revet øko citronskal
2 æg
3 spsk. æblejuice eller mælk
Smør til stegning.

Bland sukker, mel og citronskal. 
Rør æggene i og tilsæt juice eller mælk.
Riv æblerne groft - brug ikke kernehus, blomst og stilk. 
Bland æblerne i dejen.
Bag klatkagerne på en pande med smørret. 
Sæt dejen på panden med en spiseske.
Bag dem på begge sider, så de er gyldne. 
Server straks – de smager aller bedst lune og server dem bare som de er.
Drys evt. med ganske lidt florsukker igennem en sigte, som pynt ved serveringen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar