fredag den 12. august 2011

Krydrede Linser med Squash og rød Peber

En god varmende ret til en grå dag :-)
4 personer
200 g. linser
chili så meget du ønsker – jeg bruger ½ tsk. tørret chili
2 spsk. revet ingefærrod
1 tsk. gurkemeje
4 tomater hakkede eller en ds. tomater hakkede
2 spsk. olivenolie
1 tsk. sennepsfrø eller  1 spsk. sennep
1 tsk. spidskommen
1 fed hvidløg fint hakket
2 squash i tern
2 røde peberfrugter skåret i tern
2 spsk. citronsaft
persille hakket til drys





Bring linserne i kog i ½ l. vand med lidt salt. 
Fjern evt. skum fra overfladen. 
Tilsæt chili, ingefær og gurkemeje. 
Kog linserne i 10 minutter. 
Tilsæt tomaterne og kog linserne i ca. ½ time. 
Varm olie i en anden gryde og tilsæt hvidløg, kommen og vend det i olien. 
Kom squash, peberfrugt og sennep i gryden, og lad det små simre i 10 minutter. 
Kom grøntsagerne i Linsegryden. 
Lad retten kog til grøntsagerne er møre med lidt bid. 
Smag til med peber, salt og citronsaft. 
Server retten med persille til drys. 
Her har jeg serveret Linseretten sammen med kartoffelmos. Retten er også rigtig god sammen med ris

Ingen kommentarer:

Send en kommentar