onsdag den 6. juli 2011

Stegt Blomkål med citron, oliven og feta

Varm Blomkål der er lidt knasende og sprødt - det smager godt!!
4 portioner
2 spsk. olivenolie
1 blomkål i små buketter
1 tsk. Spidskommen
saft fra ½ citron
revet citronskal fra ½ citron
ca. 60 g. oliven udstenede og delte
et drys cayennepeber
salt
30 – 40 g fetaost
1 spsk. smør eller olie

Opvarm olien og svits blomkålsbuketterne til de er lysebrune, men stadig med bid ca. 10 minutter. 
Tilsæt spidskommen og steg videre ½ minut. 
Tag gryden fra varmen og tilsæt citronsaft, skal, oliven, cayennepeber og salt. Rør det rundt. 
Tilsæt 1 spsk. smør og rør det i.
Hæld retten over i serveringsskålen.
Smulder fetaen over retten og server.
Til frokost sammen med brød og til aften sammen med f.eks. grøntsags frikadeller eller en linseret. – se opskrifter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar