søndag den 3. juli 2011

Råstegte kartofler i lag

En lækker og anderledes kartoffelret.
4 personer
650 g små kartofler i tynde skiver
20 g.smør
1 spsk. olivenolie
2 tomater i skiver
3o g. revet ost
salt- peber
purløg, persille eller dild til drys.

Varm fedststoffet på en lille pande. 
Læg kartoffelskiverne i flere lag så de overlapper hinanden. 
Steg under låg i 10 – 15minutter. 
Vend forsigtigt kartoflerne ud på en tallerken ved at lægge den over panden og vende det hele rundt.  
Lad kartoflerne glide tilbage på panden og steg videre uden låg i 5 mintter. Drys med peber og salt. 
Læg de skivede tomater ovenpå og drys med osten. 
Læg låg på og steg videre i 5 minutter.
Server med rugbrød og grønt drys eller som tilbehør til andre grøntsagsretter.

1 kommentar:

  1. Uhmm, det ser godt ud :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet