lørdag den 4. juni 2011

Toffee Bars

De hjemmelavede her smager bedst!
ca. 18 - 20 stk
Bund;
50g. Smør
50g. Margarine
½ kop rørsukker
1 kop hvede eller speltmel
Topping;
2 æg
½ kop farin sukker
Saften fra 1 citron
½ tsk. Salt
1 kop kokosmel
1 kop rosiner
1 kop hakkede nødder
1 kop havregryn
Fedtstof, sukker og mel røres sammen og rulles ud på bagepapir og forbages i 10 minutter ved 200 grader. Topping røres sammen og smøres på bunden.
Kagen bages til den begynder at blive brun ca. 8 – 10 minutter og tages ud. Køler af og skæres i firkanter 
Opbevares i kagedåse med mellemlægspapir imellem

1 kommentar:

  1. MUMS, hvor ser de lækre ud! :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet