søndag den 5. juni 2011

Linse-Karry Suppe


Denne suppe smager SÅ godt!
3 – 4 personer
2 løg groft hakket
2 fed hvidløg hakket
1 spsk. olivenolie
2 tsk. stærk karry
1 stor gulerod eller 2 mindre groft hakket
2 stilke blegselleri skåret i skiver
2 dl. røde linser
1 liter grøntsagsboullion
2 cm frisk ingefær skåret i 4 stykker
1 laurbærblad
1 tsk. Salt
peber
citronsaft
Pynt; finthakket bladselleri

Løg og hvidløg svitses i olie i 2 minutter. 
Gulerod og blegselleri tilsættes og svitses med i 2 minutter.
De skyllede linser og boullion, ingefær og laurbær tilsættes. 
Suppen småkoger i 20 minutter. 
Suppen blendes og varmes igennem. 
Smages til med salt, peber og citronsaft. 
Server med finthakket blegselleri til at drysse på og brød

2 kommentarer:

  1. Yam Yum yammie Yum - så lækkert, så tak for den :O)

    SvarSlet
  2. Velbekomme - den suppe holder jeg også meget af :-)

    SvarSlet